Nejlepší značka chytrého zámku dveří

Čas vydání: 2021-02-03 10:48:37  Hity: 12

Chytré zámky dveří   jsou vstupní úroveň chytrých domovů.I když neexistují jiné inteligentní domy, jako jsou myčky nádobí a zametací roboty, nejlepší elektronický zámek lze považovat za nejrozsáhlejší inteligentní domov.Ale jak by měly být vybrány chytré zámky dveří?Jaké jsou záruky pro bezpečnost?


Vlastně, když mluvíme o chytrosti   Zámky dveří, máme na mysli hlavně chytré zámky na otisky prstů.Většina lidí se obává, zda chytrý zámek na otisky prstů bude mít čip poškozen a nemůže otevřít dveře.Ve skutečnosti není třeba se obávat.

Tradiční zámek klíče je mechanické zámek jádro, které je otevřen otáčením klíče.Zámek chytrých otisků prstů je také mechanický zamykací válec, ale přidává to ovládací panel čipu, integrovaný klíč, otisk prstu, heslo, dočasné heslo, mobilní telefon Bluetooth, karta, celkem sedm metod odblokování, takže není třeba se obávat otevření dveří.


I když je čip poškozen, zámek lze odemknout normálně.Klíč na vnější straně dveří a knoflík na vnitřní straně dveří jsou otevřeny mechanickým otáčením, což je stejné jako tradiční zámek.

Bezpečností je zamykací válec.Nejlepší chytrý kód zámek je v-line C-level zámek válec.Tradiční zámky a   zámky na otisky prstů   jsou k dispozici, takže jsou nejbezpečnější.

Na základě výše uvedených bodů, několik inteligentních zámků dveří doporučených jsou:


Předchozí: Zámkové znalosti: srovnání v...

další: Jaký je rozdíl mezi západkou o...